Helgen!!

I fredags så var man i ystad med mamma, micke o alexandra. Satt en timme med dom sedan tog vi vagnen och gick till Babyproffsen för att köpa vagnhjulsskydd. Sedan så gick vi in på ÖB o köpte lite bra att ha saker. Sedan var de tid över så de blev Rusta med hehe. Sedan började vi gå ner mot stan igen o då kom mamma o micke o hämta oss. Vi åkte hem o packa upp sedan gav jag dottern mat och sedan bar de av till heinge för att hämta Pontus. Han sov hos en kompis torsdag till fredag. 
Mådde inte så himla bra när vi kom hem, hade fått huvudvärk o mådde illa men de gick över som tur var :) Är inte kul att må dåligt. Hoppas man slipper denna influensa som går  nu. Känner nån som har haft den eller nått liknande.. usch fy..
Nä sedan blev de lugnt i fredags. I lördags så var de meningen att en kompis till Pontus skulle koma men han hade blivit dålig under natten så han fick ringa nån annan. Anars hände inte så himla mycket i lördags, var på ästbacken me pontus så han fick åka lite pulka sedan gick vi hem till mamma på en kopp te. Sen var de dags att laga mat... sen kolla vi tv o åt gott.. färgade även håret i dag.(lördag)
min dotter är dukti på att sova om nättena, hon somnar runt 19.00 sedan sover hon till typ 03.00 då hon vill ha mat :) sedan somnar hon direkt igen (för det mesta) . sedan vaknar on runt 06.00-08.00 de varierar ofta. men brukar inte gå upp ur sängen förrän 7. skönt :)
i dag blir de städa för hela slanten...får se om man får tid till att baka en kaka kanske.nä får dra nu dottern kallar :)
ha de bra

ses <3<3<3

Kommentarer
Postat av: Tess

godmorgon allt bra idag?

2009-02-24 @ 08:14:01
URL: http://misstessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0